Καλώς ήρθατε στο Ιστολόγιο e Νηπιαγωγείο στο οποίο θα διαβάσετε θέματα που αφορούν την προσχολική αγωγή ...
Η νηπιαγωγός Νατάσα
RSS

9.11.2010

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ...


Πόσες φορές γίναμε δράκοι και νεράιδες με τα παιδιά… πειρατές και γοργόνες… και ομολογώ πως τα κάστρα μας και τα πειρατικά καράβια ήταν λες κι ήταν βγαλμένα από παραμύθι… τι εννοώ? Στην αυλή του σχολείου έχουμε μεγάλες παιχνιδοκατασκευές τις οποίες τα παιδιά τις λατρεύουν! Είναι ικανά να παίζουν με τις ώρες εκεί και με λίγη φαντασία (και πίστεψε με τα παιδιά έχουν μπόλικη από αυτή) κάνουμε φανταστικά πράγματα! Από ψυχοκινητικά παιχνίδια, μέχρι δραματοποιήσεις και αθλοπαιδιές…

Tα λόγια είναι περιττά αξίζει να το δεις στην πράξη: http://www.playcity.gr/

Σε αυτό το site θα πάρεις μια γεύση από πράγματα που μπορούν να διευκολύνουν τη δουλειά σου και να βελτιώσουν την ποιότητα παιχνιδιού και ζωής του παιδιού σου!

1 comments:

Σάμος Γιάννης, Παιχνιδούπολη | Playcity είπε...

Νατάσα πολύ όμορφα τα λόγια σου, ειλικρινά είναι μεγάλη τιμή για εμάς που μας συνδέεις με την καθημερινή προσπάθεια σας στα σχολεία!
Το να βρίσκουμε ελκυστικά για τα παιδιά, ασφαλές παιχνίδια(και όχι μόνο), παιδαγωγικού χαρακτήρα είναι η αποστολή της εταιρίας μας εδώ και 15 χρόνια τώρα..και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον με όρεξη και μεράκι. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλο αυτό το καιρό.
Σύντομα θα παραλάβετε στα σχολεία τον ετήσιο οδηγό παιδαγωγικού υλικού της "Παιχνιδούπολης" για το 2010-11, από τα ΕΛΤΑ.
Φέτος έγινε μεγάλη προσπάθεια από εμάς, λόγω των συνθηκών που επικρατούν, ώστε να καταφέρουμε να ρίξουμε τις τιμές σε όλα τα είδη(παρόλο που ο φπα, αυξήθηκε κατά 4% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Το αποτέλεσμα θα το δείτε :)
Καλή σχολική χρονιά λοιπόν!

Δημοσίευση σχολίου